Despre noi
Plug In Urban Cup
Plug In(side)
Business
Locatii
Vreau franciza

E MOMENTUL SA FII PROPRIUL TAU SEF?

Iti place sa fii inconjurat mereu de oameni faini? Esti sociabil? De ce sa nu faci din asta un business? Deschide-ti un cofee-shop cool si fii cel care aduce energia si vibe-ul bun in jurul tau, la propriu!

OUR STORY

CINE SUNTEM

In primul rand: mega fani ai energiei si vibe-ului bun. La fel ca si tie, ne place sa traim viata la max si sa ne bucuram de fiecare oportunitate. Am gasit un aliat in cafeaua buna care iti da forta sa continui atunci cand navighezi cu stil printre deadline-uri si haosul urban.

Exact asta este Stretto Plug in – locul unde putem sa ne incarcam bateriile cu o cafea buna, freshuri healthy si quick bites pe drumul dintre A si B.

DE CE UN COFFEE SHOP?

SI DE CE STRETTO PLUG IN

Din moment ce esti aici, te gandesti sa iti deschizi un business. Daca vrei o afacere care sa se blenduiasca bine cu personalitatea ta, cu pasiunile tale si sa nu devina dupa un timp doar un Job, esti unde trebuie! Stretto Plug In este un brand cool, refreshing, mereu la locul si timpul potrivit care promite un lucru simplu: to recharge you for your daily urban experiences.

Misiune

Misiunea noastra este sa iti oferim un pit-stop cool oriunde te-ai afla ca sa poti sa-ti iei doza de energie atunci cand ai nevoie de ea. Indiferent daca esti pe fuga sau ai timp de o pauza si un bite rapid, vrem sa gasesti un coffee shop Plug In(side) sau un Plug In Urban Cup.

Viziune

Vrem sa ajungem in peste 100 de locatii in intreaga tara. Asa putem sa ne asiguram ca atunci cand ai nevoie de un break, indifferent unde esti, gasesti usor statia ta de charging.

Vibe

La fel ca si meniul nostru: amazingly refreshing si mereu la locul si timpul potrivit. We recharge you for your dail experiences.

Vreau franciza

Long story short

Stretto Plug In – in cifre

+0
Cafenele deschise
+0
Clienti zilnic
+0
Produse in meniu
+0
Ani de experienta

TU DECIZI CE TI SE POTRIVESTE WE HAVE OPTIONS 

Drumul este deja cunoscut. 24 de antreprenori l-au strabatut pana acum si poti vorbi cu fiecare dintre ei despre experienta lor. Fiecare business vine cu bucuriile si challenge-urile lui, dar cand ai o echipa awesome langa tine stii cum sa navighezi. Vezi mai jos ce iti trebuie pentru a obtine franciza Plug In.

PLUG IN URBAN CUP

Pentru cei pe fuga

Vrei sa duci tu cafeneaua la clientii tai, indiferent unde sunt ei? Poate esti mai pe freedom si iti place mobilitatea. De ce nu poate fi si cafeneaua asa? Plug in Urban Cup e exact asa, sub forma de pahar de cafea acesta poate fi plasat oriunde ai chef si clar atrage priviri. Asa aduci meniul refreshing al Stretto Plug In mai aproape de cei care au nevoie de el.

+0
Produse in meniu
0luni
Durata contract

Investitie franciza
Plug In Urban Cup

Royalty: 4.5% din venituri.

Bugetul de marketing: 1.5% din venituri.

Plata pentru franciză 1 000 EUR.

Vreau franciza

Investitie franciza
Plug In In(side)

Royalty: 4.5% din venituri.

Bugetul de marketing: 1.5% din venituri.

Plata pentru franciza 2 000 EUR.

Vreau franciza

FRANCIZA  PLUG IN(SIDE)

Pentru o atmosfera chill

Ai descoperit locatia perfecta pentru un cofee shop de 15-25 metri patrati? Poti aplica pentru franciza Stretto Inside si iti punem la dispozitie intregul meniu fresh care sa iti incarce clientii cu energie.

+0
Produse in meniu
0luni
Durata contract

Feedback-ul colegilor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec urna leo, hendrerit lacinia neque in, vestibulum hendrerit quam. Suspendisse mauris leo, egestas ac tincidunt in, tincidunt vitae erat. Aliquam vel lorem finibus, feugiat dolor nec, iaculis ipsum. Nam pellentesque ipsum ut varius tincidunt. Sed vitae felis vitae nisl ullamcorper lobortis sit amet eget nisl. Integer eget faucibus erat, vitae scelerisque mi. Aliquam congue in lacus et ultricies. Integer sollicitudin luctus turpis, sed placerat lectus elementum sit amet. Pellentesque feugiat neque ac ex scelerisque, vel cursus risus rutrum. Nunc ultricies diam nec magna convallis, quis consequat turpis congue. Nulla elementum velit odio, consequat eleifend ligula volutpat vitae.

Ion Mihalcea, Stretto PLUG IN - Bucuresti

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec urna leo, hendrerit lacinia neque in, vestibulum hendrerit quam. Suspendisse mauris leo, egestas ac tincidunt in, tincidunt vitae erat. Aliquam vel lorem finibus, feugiat dolor nec, iaculis ipsum. Nam pellentesque ipsum ut varius tincidunt. Sed vitae felis vitae nisl ullamcorper lobortis sit amet eget nisl. Integer eget faucibus erat, vitae scelerisque mi.

Ion Doe, Stretto PLUG IN - Cluj

Join the gang!

Stretto Plug In ne-a ajutat sa descoperim oameni cool, likeminded, care inteleg viata urbana si vor sa contribuie personal la imbunatatirea ei pentru cei din jur. Esti unul dintre noi?

Vreau franciza

Indiferent de alegere, suntem cu tine all the way

Indiferent de tipul de franciza care ti se potriveste, iti oferim consultanta personalizata de la prima discutie la cafea. Te ajutam in identificarea locatiei potrivite pentru noul tau coffee-shop si iti punem la dispozitie know-how-ul partenerilor nostri pentru crearea planului tau de business. And that’s not all: vezi mai jos, punctual, toate beneficiile.

Strategie si plan de business

You’re not alone! In momentul in care intri in reteaua noastra, noi si colegii nostri iti suntem alaturi in dezvoltarea noului tau business.

CONSULTANTA si PERSONAL training

We’ve got you: de la gasirea locatiei pana la meniul care ofera energia dorita de clienti. Am zis si ca primesti training periodic pentru personal?

plan de marketing integrat

Primesti un brand cool, refreshing, mereu la locul si timpul potrivit care promite un lucru simplu: to recharge you for your daily experiences.

aplicatie SMARTPHONE pentru comenzi rapide

Pentru ca mai simplu este de multe ori better, am dezvoltat o aplicatie prin care clientii pot comanda energia dorita rapid, direct de pe telefon.

Obtine franciza

Completeaza form-ul si revenim rapid.

Acord prelucrare date *

2022 Ⓒ Toate drepturile rezervate | Politica de confidențialitate | Termeni si conditii