ORIUNDE TE-AR PURTA Your daily journey, WE’RE THERE FOR YOU!

Orașul te ține constant conectat, iar asta poate deveni draining. De aceea, am creat pit-stopuri de cafea în care te poți reîncărca cu enegie.

OUR STORY

cine suntem

Suntem fani ai energiei pozitive și a vibe-ului bun. Ne place să trăim viața la maxim și să transformăm orice oportunitate într-o experiență #cool. Am găsit un aliat în cafeaua Stretto proaspăt prăjită, care te alimentează și ghidează printre deadline-urile din viața urbană.
Exact asta este Stretto Plug In. Un loc în care oamenii se pot încărca cu o cafea bună, alături de preparate sănătoase.

Misiunea noastră

Misiunea noastră este să creăm stații de cafea de unde să îți iei doza de energie atunci când ai nevoie de ea, indiferent dacă ești pe fugă sau ai timp de o pauză.

Viziunea noastră

Ne propunem să ajungem în peste 100 de locații din toată țara. În acest fel, ne putem asigura că, atunci când ai nevoie de un break, poți găsi cu ușurință un Plug In, indiferent unde ești.

Vibe-ul nostru

La fel ca și meniul nostru: amazingly refreshing și mereu la locul și timpul potrivit. Ajutându-te să te pregătești pentru your daily journey.

Join the gang!

Îți place să fii în preajma oamenilor prietenoși? Ești sociabil? De ce să nu transformi aceste caracteristici într-o afacere? Deschideți o franciză Plug In în zona ta și fi cel care oferă acea energie pozitivă pe care ne place tuturor să o vedem.

Vreau franciza