ORIUNDE TE-AR PURTA Your daily journey, WE’RE THERE FOR YOU!

Orașul te ține constant conectat, iar asta poate deveni draining. De aceea, am creat pit-stopuri de cafea în care te poți reîncărca.

OUR STORY

cine suntem

În primul rând, mari fani ai energiei pozitive și ai vibe-ului bun. La fel ca și tine, ne place să trăim viața la maxim și să profităm de fiecare oportunitate. Am găsit un aliat în cafeaua bună care te alimentează și te ghidează printre deadline-urile din natura noastră urbană.

Exact asta este STRETTO Plug In. Un loc în care oamenii se pot încărca cu cafea bună, diverse băuturi și gustări delicioase în drumul lor dintre A și B.

Misiunea noastră

Misiunea noastră este să creăm stații de cafea în diverse locații, oferindu-ți posibilitatea de a obține doza de energie atunci când ai nevoie de ea. Indiferent dacă ești pe fugă sau ai timp de o pauză, Plug In te poate ajuta.

Viziunea noastră

Ne propunem să ajungem în peste 100 de locații din toată țara. În acest fel, ne putem asigura că, atunci când ai nevoie de un break, poți găsi cu ușurință un Plug In, indiferent unde ești.

Vibe-ul nostru

La fel ca și meniul nostru: amazingly refreshing și mereu la locul și timpul potrivit. Ajutându-te să te pregătești pentru your daily journey.

Join the gang!

Îți place să fii în preajma oamenilor prietenoși? Ești sociabil? De ce să nu transformi aceste caracteristici într-o afacere. Deschideți o franciză Plug In în zona ta și fi cel care oferă acea energie pozitivă pe care ne place tuturor să o vedem.

Vreau franciza