AFLĂ POVEȘTILE DE SUCCES ALE CELOR CARE NE-AU ALES!

Cauți inspirație sau motive suplimentare pentru a decide dacă francia Plug In este alegerea potrivită? Află mai multe despre poveștile de succes ale celor care au crezut în noi și ne-au ales deja!

MIREL – Alba Iulia și Sebeș

De la Degustarea unei Cafele la Deschiderea a Două Locații Plug In

Prima degustare se pare că a fost o experiență memorabilă pentru Mirel. Calitatea cafelei proaspăt prăjite în loturi mici, în București, a făcut diferența. Gustul inedit și diversitatea băuturilor din meniu l-au convins pe loc că Plug In era mai mult decât o simplă cafenea – era o oportunitate de afacere.

Citește în continuare

MARIUS – Timișoara

DE LA UNA LA DOUĂ LOCAȚII PLUG IN CE REDEFINESC EXPERIENȚA CAFELEI ÎN TIMIȘOARA

Încă de la început, Marius a fost plăcut surprins de nivelul de implicare al echipei. În comparație cu alte discuții rapide și strict profesionale, dialogul deschis și implicarea reprezentanților Plug In l-au convins să investească în această franciză.

Citește în continuare

DANI – Fieni

DE LA MASTER LA ANTREPRENORIAT PRIN FRANCIZA PLUG IN

Hotărârea de a face acest pas a fost atât de puternică încât în luna august a avut loc prima convorbire despre posibilitatea unei colaborări, iar în septembrie a semnat deja contractul. Chiar dacă a semnat fără a gusta inițial din meniu, prima experiență cu un espresso machiato și un bubble tea a confirmat că a făcut o alegere inspirată.

Citește în continuare