Dani – Fieni

De la Master la Antreprenoriat prin Franciza Plug In

Dorea să iasă să bea o cafea, dar nu avea unde

Astfel, a început călătoria sa în lumea antreprenorială

Plug In a apărut în căutările ei, iar completarea formularului de contact de pe plug-in.ro/franciza/ a fost urmată de un apel de la Bogdan. Ce începuse ca aplicare pentru Urban Cup a evoluat în decizia de a deschide un Plug In(side) în Fieni.

Vreau franciza

În Fieni nu exista nicio cafenea

Dani a simțit nevoia de a schimba acest lucru

În micul oraș Fieni, unde inițial nu exista nicio cafenea, Dani a simțit nevoia de a schimba acest lucru. Motivul era simplu și universal: dorea să iasă să bea o cafea, dar nu avea unde. Astfel, a început călătoria sa în lumea antreprenorială.

Plug In a apărut în căutările ei, iar completarea formularului de contact de pe plug-in.ro/franciza/ a fost urmată de un apel de la Bogdan. Ce începuse ca aplicare pentru Urban Cup a evoluat în decizia de a deschide un Plug In(side) în Fieni.

Hotărârea de a face acest pas a fost atât de puternică încât în luna august a avut loc prima convorbire despre posibilitatea unei colaborări, iar în septembrie a semnat deja contractul. Chiar dacă a semnat fără a gusta inițial din meniu, prima experiență cu un espresso machiato și un bubble tea a confirmat că a făcut o alegere inspirată.

Raportul calitate-preț și comunitatea restrânsă au fost factorii care au făcut diferența pentru Dani. Nu s-a regăsit în alte concepte, iar Plug In a devenit singura variantă.

Cu curajul de a deveni propriul șef, chiar fără experiență anterioară, Dani îi încurajează pe toți să-i urmeze exemplul și să-și transforme ideile lor în realitate.

Privind către viitor, planurile lui Dani sunt îndrăznețe. Următoarea cafenenea pe care plănuiește să o deschidă va fi în Târgoviște, unde timp de 4 ani s-a chinuit cu cafeaua…de la un automat. Astfel, povestea Plug In(side) în micuțul oraș Fieni este doar începutul unei călătorii antreprenoriale pline de entuziasm și cafea delicioasă.

În concluzie, povestea antreprenorială a lui Dani în Fieni reprezintă un triumf al pasiunii și curajului, evidențiind cum o simplă dorință de a bea o cafea într-un oraș lipsit de cafenele a evoluat într-o călătorie inspiratoare în lumea antreprenoriatului. Alegerea încrezătoare în Plug In, susținută de calitatea produselor, reprezintă un exemplu pentru ceilalți aspiranți antreprenori care își doresc să-și transforme visele în realitate.

Vreau și eu franciza